Pets Pride blog

Pets Pride Catlight 5: Suki

Pets Pride Catlight 5: Suki

Regelmatig zetten we een kat in de 'catlight'. We vragen naar de leukste weetjes en gewoontes, en daar komen verrassende antwoorden uit! Deze week is Susi aan de beurt.

 

Mijn naam is Suki en ik ben een poes van inmiddels 2 jaar oud. Ik ben geboren in Slowakije en heb hierna 2 baasjes gehad in Nederland, maar zij konden mij niet de plek geven die ik verdiende. Nu heb ik mijn gouden mandje gevonden!

In het begin was ik heel bang, maar met veel tijd, liefde en rust kruip ik steeds verder uit mijn schulpje. Ik lig het allerliefst op bed bij mijn baasjes en begin dan te mauwen tot ik geaaid word.

 

Heb je een verschil gemerkt sinds Suki een voerautomaat heeft? 

Sinds wij het nieuwe voerautomaat in gebruik hebben, trekt Suki direct een sprintje wanneer zij deze af hoort gaan. We kunnen nu voeren via een schema waardoor niet gelijk alle brokken opgegeten worden, maar juist gedoseerd worden gegeven. Dit geeft veel rust!

 

Vind jij het ook leuk om wat te vertellen over jouw kat? Stuur het via mail of whatsapp naar ons op met een foto en dan zullen wij jouw verhaal plaatsen!