Pets Pride blog

Pets Pride Catlight 4: Boef

Pets Pride Catlight 4: Boef

Regelmatig zetten we een kat in de 'catlight'. We vragen naar de leukste weetjes en gewoontes, en daar komen verrassende antwoorden uit! Deze week is Boef aan de beurt.

 

Waar is Boef geboren?

Op een boerderij in de buurt van Engelen (maart 2012). Boef is nu dus al 12 jaar bij ons!

Hoe heeft Boef zijn naam gekregen?

We hadden 12 jaar geleden een konijn met de naam Boeddha en vonden de naam Boef er mooi bij passen 😊

Heeft Boef een unieke gewoonte of eigenaardigheid?

Het is een echte knuffelaar, maar het opmerkelijkste is denk ik dat hij gek is op komkommer. Gelukkig een lekkere gezonde snack!

Heeft Boef ooit iets ongewoons gevangen of mee naar huis genomen?

De meest unieke vangst was ooit eens een hazelworm! Die beestjes vind je niet elke dag op je terras ... Gelukkig hebben we hem weten te redden. 

Heeft Boef een bepaald trucje geleerd om zijn zin te krijgen?

Boef is onze eerste kat en echt een trouwe goedzak. We zijn al snel overtuigd als hij zijn grote ogen opzet en ons een knuffel geeft.

Heb je een verschil gemerkt sinds Boef een voerautomaat heeft? 

We merken dat hij minder obsessief bezig is met eten, doordat er meerdere porties per dag komen in plaats van 2 grote porties 's ochtends en 's avonds. Soms komt de nieuwe portie alleen niet snel genoeg en dan gaat hij naast de voerbak zitten en kijkt ons continu een beetje grumpy aan, totdat we een portie hebben gegeven (zoals te zien is op de foto) 😂

 

Vind jij het ook leuk om deze vragen over jouw kat te beantwoorden? Stuur ze via mail of whatsapp naar ons op met een foto en dan zullen wij jouw verhaal plaatsen!