Pets Pride blog

Help: Ik zit in een andere tijdzone dan mijn voerautomaat!

Help: Ik zit in een andere tijdzone dan mijn voerautomaat!

De vakantieperiode is aangebroken, je vakantiegeld is gestort en de koffers zijn bijna gepakt. Tijd om te genieten van een welverdiende vakantie! Maar hoe zit het met je voerautomaat als jij in een andere tijdzone zit? Geen paniek, want met onze slimme voerautomaten hoef je je nergens zorgen over te maken, zelfs niet als je in een andere tijdzone zit.

Altijd op tijd: onafhankelijk van de tijdzone

Onze voerautomaten zijn verbonden met het Wi-Fi netwerk thuis. Door deze verbinding zal je voerautomaat altijd werken volgens de tijdzone van je thuisnetwerk, ongeacht waar jij op dat moment bent. Dus als je kat gewend is aan etenstijd om 7 uur 's ochtends, zal hij gewoon om 7 uur 's ochtends eten krijgen, zelfs als jij aan de andere kant van de wereld bent.

Controle via de app: eenvoudig en betrouwbaar!

De meeste van onze voerautomaten hebben een mobiele applicatie. Je kan dus altijd even inloggen om te controleren of thuis alles goed verloopt. En mocht het nodig zijn, kan je zelfs vanaf je strandbedje handmatig extra voer geven!

Live camerabeeld voor extra gemoedsrust

Een groot gedeelte van onze voerautomaten heeft ook zelfs een ingebouwde camera! Dit betekent dat je niet alleen kunt zien wanneer je kat eet, maar ook een oogje in het zeil kunt houden voor extra gemoedsrust. De tijd die je ziet op het camerabeeld, is afgestemd op de tijdzone van je thuisnetwerk, waardoor je altijd precies weet hoe laat het is voor je kat.

Een extra oogje in het zeil

Onze voerautomaten zijn betrouwbaar, maar kunnen je kat helaas niet aaien of zichzelf bijvullen met voer. Laat je kat nooit langdurig alleen thuis. Wij adviseren altijd om een buurman of familielid te vragen regelmatig even langs te gaan. Dan krijgt je kat alle aandacht die hij of zij verdiend. 

 

Met Pets Pride kan jij je koffers pakken en op avontuur gaan! Met onze voerautomaten krijgt je kat krijgt gewoon de brokjes op de tijden dat hij of zij het gewend is. Ongeacht of jij op een uur of twaalf uur afstand zit. Dus: Fijne vakantie en we zien je graag snel weer terug!