Pets Pride blog

Help: Ik zit in een andere tijdzone dan mijn voerautomaat!

Help: Ik zit in een andere tijdzone dan mijn voerautomaat!

De vakantieperiode is aangebroken, je vakantiegeld is gestort en de koffers zijn bijna gepakt. Tijd om te genieten van een welverdiende vakantie! Maar hoe zit het met je voerautomaat als jij in een andere tijdzone zit? Geen paniek, want met onze slimme voerautomaten hoef je je nergens zorgen over te maken, zelfs niet als je in een andere tijdzone zit.

1. Altijd op tijd: onafhankelijk van de tijdzone

Een van de grootste voordelen van onze slimme voerautomaten is dat ze verbonden zijn met je wifi-netwerk thuis. Dit betekent dat de voerautomaat altijd werkt volgens de tijdzone van je thuisnetwerk, ongeacht waar jij je op dat moment bevindt. Dus als je kat gewend is aan etenstijd om 7 uur 's ochtends, blijft dat precies zo, zelfs als jij aan de andere kant van de wereld bent.

2. Controle via de app: eenvoudig en betrouwbaar!

Onze voerautomaten kunnen gemakkelijk worden ingesteld en gecontroleerd via een gebruiksvriendelijke app. Of je nu op het strand ligt of de lokale markt verkent, je kunt altijd even inloggen om te controleren of alles goed verloopt. Bovendien is het mogelijk om handmatig extra voer te geven, mocht dat nodig zijn.

3. Live camerabeeld voor extra gemoedsrust

Bij de meeste van onze voerautomaten kun je via de app live meekijken met een ingebouwde camera. Dit betekent dat je niet alleen kunt zien wanneer je kat eet, maar ook een oogje in het zeil kunt houden voor extra gemoedsrust. De tijd die je ziet op het camerabeeld, is afgestemd op de tijdzone van je thuisnetwerk, waardoor je altijd precies weet hoe laat het is voor je kat.

4. Geen stress, gewoon genieten!

Met deze slimme technologie hoef je je geen zorgen te maken over het voerpatroon van je kat. De voerautomaten zijn ontworpen om betrouwbaar en consistent te zijn, zodat je kat altijd de juiste hoeveelheid voer krijgt op de juiste tijdstippen. Dit betekent dat jij volop kunt genieten van je vakantie, zonder je zorgen te maken over hoe het thuis gaat.

5. Extra oogje in het zeil

Onze voerautomaten zijn betrouwbaar, maar kunnen helaas geen aaitjes geven of zichzelf bijvullen met voer. Wij adviseren daarom nooit om je kat compleet alleen te laten. Zorg er altijd voor dat iemand regelmatig even bij je viervoeter langs gaat om alles te controleren en voor zijn of haar welverdiende aandacht! 

 

Conclusie:

Pak je koffers en ga op avontuur, wetende dat je kat thuis net zo gelukkig en verzorgd is als jij op je vakantiebestemming. Met onze slimme voerautomaten is zorgeloos reizen met een gerust hart binnen handbereik.

Fijne vakantie en tot snel!